Binnendienst

Home / Binnendienst

De directe lijn

27Teamwork, dat de moeite waard is
“One face to the customer” is een van onze succes recepten voor de klantenservice. Elke handelspartner heeft bij Mutfagim een eigen contactpersoon, die verantwoordelijk is voor de totale afwikkeling van de opdracht. De jarenlange continue en op vertrouwen gebaseerde samenwerking vereenvoudigt en versnelt vele processen.

23 teams met meer dan 180 medewerkers alleen al in de binnendienst ontfermen zich over zo’n 7.000 klanten in de hele wereld. Daaronder zijn 9 exportteams, die met elkaar 19 talen spreken. Met technische en commerciële kennis handelen ze alles rondom een klantopdracht af.

Wij maken gebruik van innovatieve software om de opdrachtafwikkeling te vereenvoudigen en te versnellen. Door regelmatige bijscholingen zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

De medewerkers worden hierbij ondersteund door de Mutfagim Direct-Service NDS. Deze hotline voor handelspartners beantwoordt dringende vragen en zoekt snelle en onbureaucratische oplossingen voor problemen.

 

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt