Prijs berekening

Home / Prijs berekening

Hoe worden de prijzen bepaald bij Mutfagim?

Keuken prijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw verzoek en uw keuken. Of de kastladen bijvoorbeeld hoekkasten moeten worden, de hoogte van de kasten en natuurlijk de kleur is bepalend voor het vaststellen van een prijs. Ook de merkkeuze speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs.

De gemiddelde montageprijs ligt rond de € 800 euro. Wij hebben ons eigen installatie team samengesteld om u zo te verzekeren van de beste service & kwaliteit. U kunt meer informatie van onze leveranciers krijgen.

Wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd van uw keuken varieert tussen de 6 tot 8 weken. De gemiddelde installatietijd is een dag. WIlt u graag een keuken die op onze website staat, maar is uw keuken niet zo groot? Dat is geen probleem. De keuken wordt gebouwd op basis van uw metingen en van uw speciale wensen. Het belangrijkste is dat de kleur en het patroon overeenkomen. De keuken kan gebouwd worden in alle kleuren en maten die u maar wenst.

Wat zijn de voorwaarden van de garantie?

Mutfagim biedt u de hoogste kwaliteit en service tegen de meest betaalbare prijzen. Uw keuken en huistoestellen worden gedekt door de fabrieksgarantie.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt